Over 'www.appartementenrossiomar.nl'

'www.appartementenrossiomar.nl' verkoopt voor de aangesloten reisorganisatie(s) en/of touroperator(s) reizen naar Appartementen Rossio Mar. De website 'www.appartementenrossiomar.nl' fungeert slechts als bemiddelende partij. De afhandeling van boekingen vindt plaats door aangesloten partners. Ook de betalingen worden met de partners zelf zonder tussenkomst van 'www.appartementenrossiomar.nl' afgehandeld. Voor vragen mbt reserveringen kunt u dan ook rechtstreeks contact op nemen met de partner, waarvan u een bevestiging heeft ontvangen.

'www.appartementenrossiomar.nl' besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens op haar website. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. 'www.appartementenrossiomar.nl' is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen. Tevens aanvaarden wij geen aansprakelijkheid, die geleden wordt als gevolg van het gebruik van gegevens verstrekt op 'www.appartementenrossiomar.nl'.

Heeft u tips, foto's, suggesties, een leuk idee of een opmerking, laat het ons dan weten. U kunt ons bereiken per post, email of telefoon.

eMarkEd
Nolensstraat 24
2672BG Naaldwijk
Mail: AppartementenRossioMar(at)emarked.nl
T: +31(0)6 - 43175212
N.B. Wij beheren slechts de website en zijn inhoudelijk niet op de hoogte van de accommodatie, prijzen en/of verhuurperioden.

Inschrijvingsnummer KvK Haaglanden 64953645
BTW-nummer: NL1796.87.463B03